Stockholm Innovation Scholarship

Kategorier

Står du i startgroparna för att förverkliga din idé? Nu kan du även söka för innovativa filmlösningar!

Stockholms stad ger varje år ett antal stockholmare möjlighet att realisera sina idéer.  I år delas 630 000 kronor ut genom Stockholms Innovationsstipendium.

Alla som bor, studerar eller arbetar i Stockholm län har möjlighet att söka stipendium. Syftet är att stimulera och uppmuntra i första hand personer som arbetar utan stöd från företag eller institutioner att utveckla innovationer.

Din innovation kan vara en fysisk produkt, tjänst eller en kombination av dessa, och de områden som i år premieras sträcker sig från vardagsprodukter till kulturella & kreativa näringar, miljöteknik, Life science, besöksnäring samt Tech.

Innovationerna bedöms efter deras tekniska, kommersiella och samhällsekonomiska betydelse och stipendierna kommer att delas ut i samband med en ceremoni i Stadshuset i anslutning till Nobelveckan.

Vår utvecklingssansvariga, Beata Mannheimer är kategoriansvarig för juryn för Kulturella och Kreativa Näringar. I år finns det möjlighet att söka för innovativt filmlösningar (ex. distribution, arkiv, bild, ljud)

Läs mer och ansök direkt på:

www.innovationsstipendiet.se

Sista dag att ansöka: 10 oktober, 2016

Stockholm Innovation Scholarship 2016[4] Stockholm Innovation Scholarship 2016