Filmträff i Fårösund

Nu byggs förutsättningarna för framtida filmskapande, tillväxt och arbetstillfällen på Gotland och speciellt i Fårösund. Filmregionens och Gotlands Filmfonds produktionsansvarig Lisa Möller är på plats lördagen den 1 mars i Kustateljén i Fårösund för att tillsammans med övriga aktörer i Filmkluster Fårösund informera om verksamheten.

Region Gotland är medlem i Filmregion Stockholm-Mälardalen. Nu genomförs ett projekt som handlar om att integrera film- och TV-utbildning, talangutveckling och filmproduktion i Fårösund. Gotlands folkhögskola har fått uppdraget att se till att ett filmkluster med olika filmrelaterade verksamheter blir verklighet.

Kom gärna tillsammans med vänner och bekanta. Extra välkommen är du som är filmarbetare på norra Gotland, är filmare, filmmedarbetare eller filmintresserad. Och inte minst alla barn och unga. Vi startar med en presentation klockan 13.00.

Välkommen hälsar Gotlands folkhögskola, Film på Gotland, Gotlands filmfond/Filmregion Stockholm-Mälardalen och ungdomsgården i Fårösund.