Ny VD till Filmregionen

Kategorier

Anette Mattsson blir ny VD för huvudstadsregionens produktionscentrum för film – Filmregion Stockholm-Mälardalen. Anette kommer närmast från sin tjänst på SF där hon är chef för avdelningen Koordination.

Anders Ekegren , ordförande för Filmregion Stockholm-Mälardalen:

-Anette Mattssonhar en solid bakgrund både som chef på stora film- och teknikbolag samt som ordförande för branschorganisationer. Hon har ett brett branschperspektiv och lång erfarenhet av ledarskapsfrågor. Då de flesta ledande befattningar i branschen innehas av män, ser vi också det här som ett steg i rätt riktning.

Anette Mattsson , ny VD för Filmregion Stockholm-Mälardalen:

– Ser med stor spänning fram emot att få ta FRSM till nästa nivå. Åke Lundström har arbetat hårt för att etablera ett produktionscentrum som redan åstadkommit mycket. Nu gäller det att ta mer mark för en fortsatt ökad tillväxt.

– Uppdraget känns utmanande och jag ser stora fördelar i att komma med erfarenheten av att ha arbetat som ledare både inom och utanför branschen, såväl med offentlig som privat verksamhet. Att dessutom få fortsätta växa personligt inom branschen känns härligt utmanande!