Småföretagarnas favorit 2014 i Solna-Sundbyberg

Kategorier

Filmregion Stockholm-Mälardalens vd Anette Mattsson har utsetts till småföretagarnas favorit 2014 i Solna-Sundbyberg av näringslivsaktören MittFöretag. Prisutdelningen ägde rum under onsdagen på ett event med fokus på entreprenörskap och inspiration att våga gå nya vägar för att nå nya mål.

Ett stort antal företag närvarade tillsammans med näringslivscheferna för Solna och Sundbyberg. Bland talarna fanns före detta skidproffset, numera mentala supercoachen Thomas Fogdö.

Anette Mattsson, vd för Filmregion Stockholm-Mälardalen:

– Jag är oerhört stolt och glad över att vårt arbete med att utveckla regionen till en av Europas bästa filmregioner får en så fin bekräftelse från det lokala näringslivet inom två av Sveriges främsta näringslivskommuner.

– Vi ser hur film, TV och digitala media skapar tillväxt, marknadsföring och jobb. Att vi kan inspirera andra företagare inom andra branscher att våga prova nya vägar och nya samarbeten, är ett steg i rätt riktning för att göra den här regionen ännu mer konkurrenskraftig. Vi kommer under hösten undersöka hur vi kan växla upp samarbetet mellan de kulturella & kreativa näringarna och andra branscher. Den här utmärkelsen är ett bevis på att vi är på rätt väg!