Gerilla på Rio Bio

Filmen GERILLA handlar om jakten på bekräftelse i dagens ”like”-samhälle. Om en revolution som startas på YouTube. Om att förverkliga sig själv genom att förändra världen.

GERILLA visas på Bio Rio den 6 maj. Den är regisserad av Anders Hazelius och producerad av Lizette Jonjic, Migma film. Filmens skådespelare, Siri Hjorton Wagner och Adam Pålsson, gästar eventet.

Gerilla är Anders Hazelius långfilmsdebut och ett STHLM Debut-projekt. STHLM Debut är en satsning som Stockholms läns landsting finansierar, och är ett samarbete mellan Filmregionen, Film Stockholm/Filmbasen och Stockholm Filmfestival. Filmen kommer även visas på SVT som en av filmerna inom Moving Sweden, ett samarbete mellan Filmregionen, SVT, SFI, övriga regionala produktionscentrum samt regionala resurscentrumen för film.

Anders Hazelius är regissör och manusförfattare, och har bl.a. gjort filmerna FRÄMMANDE LAND (2010), BAGGY (2011) och FÖRSTA GÅNGEN (2013) som fick pris för bästa kortfilm på Berlinale. Lizette Jonjic på Migma Film har tidigare producerat bl.a. MISS KICKI (2009).

Läs mer här.

Anders_Hazelius_regissr_1

Regissör Anders Hazelius